top of page
DSC04022_edited.jpg

EEN IMPRESSIE VAN DE BOSBUBBEL

De Bosbubbel ligt op een steenworp afstand van vesting Hulst en twee steenworpen afstand van Antwerpen. De ideale uitvalbasis om heerlijk te genieten van de bosrijke omgeving, weidse polders en talrijke te ontdekken wandel- en fietspaden. 

In deze omgeving komt het beste van twee landen bijeen. Een bourgondische levenswijze, een bescheiden mentaliteit en grote gastvrijheid.

De Bosbubbel heeft een oppervlakte van nog geen 25m²  maar is toch van alle gemakken voorzien. Een comfortabel bed, een badkamer, een kitchenette en een zitje om te relaxen. Buiten is een ruim overdekt terras met uitzicht op de tuin.

Grijp je kans om een keer te logeren in een tiny house.

DSC04032.JPG

De Bosbubbel staat op de grens tussen Nederland en België, in Zeeuws-Vlaanderen, aan de rand van een bosgebied, in het grensdorp Kapellebrug.

Gelegen bij een woning in een rustige straat waar enkel bestemmingsverkeer is toegestaan, waar je je auto op de oprit kan parkeren en jezelf toegang verschaft.

Een haag vormt de afscheiding tussen het woonhuis en de Bosbubbel.

Op de (gewone) fiets ben je in 15 minuten in het Vestingstadje Hulst

DE LOCATIE

DSC04047_edited.jpg

DE EIGENAAR

Hallo! Mijn naam is Heidi van Hauten en ik ben er klaar voor om ons mooie plekje te delen. Ben jij de volgende logé?

Mijn vader en ik hebben in onze vrije tijd lekker geklust om van de bestaande berging de Bosbubbel te maken. Erg leuk om te doen en ik heb er veel van geleerd in ieder geval.

Hoe de naam 'de Bosbubbel' is ontstaan? In de tijd van lock-downs en allerlei regeltjes om dat vervelende virus buiten de deur te houden, kwam het woord 'bubbel' bij onze zuiderburen wel heel vaak in het nieuws. Een leuk woord vond ik het en ik zag het al voor me. Een plekje creëren om te genieten. In je eigen bubbel. Ieder op zijn of haar eigen manier. 

Je bent van harte welkom.

KOM JE LOGEREN?

bottom of page